Измина една година, откакто  ChatGPT беше пуснат от OpenAI и

...
Измина една година, откакто  ChatGPT беше пуснат от OpenAI и
Коментари Харесай

Католическият училищен окръг в Калгари е домакин на родителска среща за въздействието на изкуствения интелект върху ученето

Измина една година, откакто  ChatGPT беше пуснат от OpenAI и през това време възпитаници и учители ползват технологията, защото тя става част от образованието.

„ Нивата на боязън може да понижават и има повече приемане, че няма да стигне до на никое място. Освен това сега изкуственият разсъдък е най-слабо развитият и минимум усъвършенстваният, който в миналото ще бъде “, сподели Сара Илейн Итън, доцент в Педагогическото учебно заведение Werklund към университета в Калгари.

Католическото учебно заведение в Калгари District е хазаин на среща на 28 ноември, с цел да отговори на многото въпроси, които родителите имат по отношение на потреблението на AI в учебната работа.

„ Получаваме въпроси от родители като „ Как ще се промени образованието и по какъв начин приготвяме децата си за нов свят на работа и по какъв начин учебните заведения могат да поддържат този развой? Как ние като родител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР